diumenge, 17 d’octubre del 2010

La due dilligence

S'ha escrit força sobre l'actual due dilligence que han encarregat els actuals dirigents del Barça. Però jo m'estimo centrar-me més en el futur. Se'n faran més, després del rebombori que està causant l'actual? Compensa els diners invertits, els ulls de poll aixecats, el ressó mediàtic, les filtracions interessades, etc.?

La meva opinió és que un cop la directiva actual ha fet aquesta, també hauria de fer el pas d'incorporar-la "de fàbrica" després de cada procés electoral, hi hagi canvi o no de membres directius. Si volem transparència, que n'hi hagi ara i sempre. I no només quan entren directius enfrontats amb els anteriors. I que sigui supervisada per un nombre de socis triat per les seves conegudes "habilitats" en el terreny econòmic o docent per tal que puguin donar fe que s'ha fet bé i que no s'amagaran dades si els nous directius són de la mateixa corda que els anteriors en el càrrec.

D'aquesta manera tots els dirigents del club haurien de treballar amb el màxim rigor i servei possibles, en saber que a la fi del seu mandat serà revisada professionalment la seva actuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada