diumenge, 24 d’octubre del 2010

Els triomfs no ho justifiquen tot

Aquesta setmana he escoltat i llegit molts socis del Barça que deien que no s'havia d'investigar l'actuació dels anteriors dirigents del Barça perquè aquests eren els principals responsables de l'època de més triomfs del Barça.

No hi estic d'acord. Tant si s'ha guanyat com si no, s'hauria de revisar sempre el que s'ha fet. El Barça no pertany als dirigents, sinó a tots els socis. Per tant aquests han de poder comprovar que no s'han malbaratat diners, recursos o talent.

El fet que la pilota entri o no a la porteria contrària no ha de servir d'excusa per a cometre totes les malifetes que hom vulgui. Els triomfs d'avui poden esdevenir èpoques de sequera demà, si desapareixen els recursos que facin possible mantenir el club al cim de l'esport mundial. L'esport, i en especial el futbol actual, requereixen de molts diners per mantenir no només les estrelles, sinó també tot l'entremat de treballadors del club que permetran que el Barça continuï assortit de joves promeses, de noves campanyes de marqueting, de recursos econòmics líquids, i tants d'altres elements que no estan al terreny de joc, però que influeixen en el manteniment de la bona marxa del club.

Els triomfs esportius no han d'amagar les males polítiques socials, econòmiques o de qualsevol altra mena. Pel bé del Barça actual i del futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada