diumenge, 10 d’octubre del 2010

Canvi de gespa anual

La forma de jugar del Barça ens enamora. El futbol de toc, de moviment de la pilota, de triangulacions en espais reduïts és un senyal d'aquest equip des de fa anys. Però té un component afegit que sense ser vital, sí que ajuda molt i molt: l'estat de la gespa.

A l'Estadi, la gespa està tallada d'una determinada manera i regada en uns moments determinants, que ajuden l'equip a practicar el seu millor futbol. La pilota circula ràpidament, perquè no està tan alta com quan l'equip es desplaça a jugar a d'altres camps, i va arran de terra, ja que no hi ha clapes ni sorra. Però desgraciadament no sempre és així. Hi ha anys, com l'actual, on la calor o alguna malaltia han fet que la gespa no hagi arrelat bé i dificulti el joc del Barça enlloc de afavorir-lo.

Com que no és la primera vegada, el meu suggeriment és que el club es plantegi canviar-la cada any. Si tan important és pel bon joc, per què no plantejar-se una partida anual pel canvi de gespa. Bé que hi ha altres partides al pressupost que anualment s'hi incorporen i no afecten directament a l'equip de futbol. Doncs si és així, per què no invertir anualment en un element que sí que influeix directament en els resultats esportius?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada