diumenge, 12 de setembre del 2010

Experiments no, gràcies!

Per trobar justificants a la derrota d'ahir al Camp Nou, he llegit i escoltat com a principal argument el "virus Fifa". Personalment no hi estic d'acord. Crec que l'alineació és la raó més vàlida per explicar que ahir es perdés contra l'Hèrcules.

Penso que a aquestes alçades de temporada, quant ben poques vegades han pogut entrenar junts, no hi ha motiu per fer tants canvis en l'equip inicial. A més, l'entrenador està donant un missatge psicològic als jugadors: és un partit fàcil, perquè deixa a la banqueta a varis titulars, i per tant no caldrà esforçar-se gaire per poder guanyar el partit. Si a sobre el rival és un recent ascendit, el missatge s'impregna encara més en la ment dels jugadors.

I per reblar el clau, tenim la història recent: en d'altres partits on s'ha fet aquest experiment, el Barça ha sortit escuat: el Sevilla a la Copa i el Rubin Kazan a la Champions han vençut a l'Estadi aprofitant que es van trobar davant un equip amb molts jugadors no titulars.

No vull dir amb això que sempre han de jugar els mateixos onze jugadors, sinó que les rotacions, que són necessàries amb tants partits seguits durant la temporada, han de ser d'un o dos jugadors com a màxim. Ahir en mancaven quatre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada