diumenge, 29 d’agost del 2010

Una de positiva i una de negativa

En referència al Gamper i al congrés mundial de penyes que es varen fer aquesta setmana, us exposo una cosa positiva i una altra de negativa que he observat en la manera de fer d’en Sandro Rosell.

La positiva va ser la seva actitud cap a l’anterior president del Barça quan l’equip va rebre la copa de campions de Lliga. Havent passat els tràngols que ha sofert en la seva relació amb en Laporta, el més fàcil hagués estat obviar-lo, tant pel que fa a convidar-lo com al fet de fer-lo baixar a la gespa. Enlloc d’això, el que va fer és permetre’l, fins i tot, que tingués un nou moment de glòria tot deixant-lo sol a la gespa fent la volta a l’Estadi acompanyant els jugadors i el trofeu. Felicitats pel gest!

La negativa va ser el seu discurs en castellà al congrés de penyes. Primerament, perquè l’idioma oficial del Barça és el català. Segonament, perquè si és un congrés “mundial” no seria el castellà l’idioma adient a emprar sinó l’anglès. I en tercer lloc, perquè en celebrar-se al Palau de Congressos de Catalunya, hi ha els mitjans adients perquè cadascú pogués triar l’idioma en el que vol expressar-se, i tothom pogués entendre’l gràcies als aparells de traducció del que el Palau disposa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada