diumenge, 1 d’agost del 2010

Ja són molts els periodistes que estan assegurant que en Cesc vindrà aquesta temporada al Barça. Quina cara se’ls posarà si finalment no és així? Reconeixeran la seva errada? Deixaran de fer-ho en el futur? Enviaran a pastar fang a les suposades fonts que els confirmen confidencialment que ja està tot fet?

He escoltat arguments de tots colors per part dels periodistes que diuen saber del cert que Cesc serà d’aquí uns dies jugador del Barça: que ja hi ha un preacord entre la nova directiva i el club anglès; que si un jugador diu que vol marxar no hi ha res a fer per aturar-lo; que si en Bertomeu diu que és molt fàcil fitxar Cesc, és perquè ja ho té tot lligat; que si els anglesos manifesten que no sortirà de l’Arsenal és per encarir el preu, però que necessiten diners i que el vendran; que la negativa del Wenger no val res perquè ja li han venut moltes de les seves figures i ell ha continuat com si res no hagués passat…

Com es pot veure molts arguments diferents, segons el periodista en qüestió. Cosa que em fa pensar que en realitat no saben res del cert, i simplement “oloren” informacions, i si l’encerto l’endevino.

Ja veurem si algú l’encerta i com es justifiquen si, a la fi, en Cesc es queda a l’Arsenal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada