dilluns, 3 de maig del 2010

Córrer massa risc

Per tots aquell que desconfiaven d'en Valdés com a porter de garanties pel Barça, i en conec uns quants, la present temporada no els haurà donat arguments per seguir sense fiar-se'n. Crec que ha estat una temporada excel.lent vist des de la porteria: ho ha fet molt bé, i ha gaudit des del camp de l'excel.lent joc dels seus companys.

Tot i això, sempre hi ha coses a millorar. Des del meu punt de vista, en Valdés, de tant voler jugar a l'excel.lència com la resta de l'equip, corre massa riscos. Faré esment al darrer partit contra el Vila-real, però crec que ens podem remetre a d'altres partits només fent una mica de memòria: quan surt de l'àrea per arribar abans que el contrari a una pilota que ha superat la defensa del Barça, rebutja amb el peu la pilota cap a mig camp, enlloc de fer-ho cap al lateral.

Entenc que ho fa amb la bona intenció que els companys puguin continuar la jugada, enlloc de penjar la pilota a la segona graderia com fan la majoria dels porters. Però és massa risc: de la mateixa manera que poden rebre la pilota els seus companys, també ho poden fer de vegades els contraris i aprofitar-ho per intentar fer un gol a porteria buida. Així va passar contra el Vila-real, que va tenir dues oportunitats per aconseguir-ho abans que el Barça fes el seu primer gol.

De ben segur que tècnics i porter deuen xerrar sobre el tema, però des de fora així és com ho veig i ho manifesto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada