dissabte, 17 d’abril del 2010

Raons d'una derrota sobtada

El Barça de bàsquet ha perdut avui el seu partit al País Basc. El que hauria de ser una cosa normal, perdre un partit fora de casa, ha esdevingut enguany una cosa ben rara, atesa la superioritat que ha demostrat durant la lliga regular tot perdent només tres partits, un cop sumat el d'avui.

Vàries raons ho poden explicar, des del meu punt de vista. La primera és que no ha jugat cap dels dos alers carismàtics: el Navarro s'ha quedat a Barcelona, i el Basile s'ha lesionat de bon començament. La segona és que ha mancat "cap" en determinades fases del partit, bé per manca de concentració defensiva, bé per excessiva pressa quan s'han vist per sota al marcador, a manca de pocs minuts pel final. I la tercera és l'excel.lent partit del Lagun Aro, sobretot defensivament. És cert que han tingut molt d'encert en els triples, però la seva defensa ha estat determinant per ofegar el joc dels pívots del Barça.

Espero que aquesta derrota serveixi perquè tot veient el vídeo del partit s'adonin els jugadors que per molt bons que siguin, cal que estiguin molt concentrats en el que fan per poder guanyar qualsevol equip, i també per demostrar un cop més com n'és d'important el joc del Navarro, no només pels punts que aporta, sinó per la intimidació que suposen les seves entrades a cistella ja que el contrari no sap si llençarà una "bomba" o bé dividirà el joc cap a algun dels pívots mentre ell s'emporta els defensors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada